На Тернопільщині чоловіка викрили на спробі «вирішити» питання з мобілізацією

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині затримали 35-річного чоловіка, який за 5 000 доларів обіцяв допомогти уникнути кримінальної відповідальності за ухилення від мобілізації. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Як з’ясувалося, ділок запропонував чоловікові вирішити питання з правоохоронними органами щодо непритягнення того до кримінальної відповідальності за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації. За послугу виямагав за 5 000 доларів. Також зловмисник обіцяв домовитись із працівниками одного з районних територіальних центрів комплектування про уникнення мобілізації та служби в армії.

Фото: поліція Тернопільщини

Поліцейські задокументували протиправну діяльність підприємливого ділка. Одразу після передачі частини грошей фігуранта затримали в процесуальному порядку.

Наразі слідчі поліції оголосили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Читайте також:

Exit mobile version