На Тернопільщині зловили чоловіка, який продавав вибухівку

Фото: поліція Тернопільщини

У Підволочиську на Тернопільщині правоохоронці затримали чоловіка, який продавав гранату. За вчинене йому загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що раніше судимий 50-річний місцевий житель хоче продати вибухонебезпечний предмет.

Поліцейські задокументували факт продажу ним предмету, схожого на гранату «Ф-1» та запал до неї. Вилучені речові докази направлено на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, – йдеться у повідомленні.

Фігуранта поліцейські затримали відповідно до ст. 208 КПК. Слідчі поліції оголосили йому підозру за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до інших фактів незаконного обігу зброї.

Читайте також:

Exit mobile version