Понад 2000 людей шукають роботу на Тернопільщині

Фото: з відкритих джерел

У Тернопільській області зареєстрували 2017 безробітних, які зараз шукають працевлаштування. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Як зазначається у повідомленні, цьогоріч послугами служби зайнятості скористалися 6,1 тисячі жителів області зі статусом зареєстрованого безробітного. З них – 404 учасників бойових дій та 1075 – внутрішньо переміщених осіб.

Якщо ви звернулися у службу зайнятості, але потрібної вакансії на цей день немає, вам запропонують зареєструватися та отримати статус безробітного. Заяву про надання чи поновлення статусу зареєстрованого безробітного можна подати як особисто у центрі зайнятості, так і в електронній формі, – зазначила під час брифінгу провідний фахівець відділу сприяння зайнятості Тернопільського ОЦЗ Ірина Мицишин.

Крім сприяння у працевлаштуванні, служба зайнятості допомагає у відкритті власної справи. Безробітні можуть отримати грант на створення власного бізнесу у межах проєкту єРобота за двома напрямками “Власна справа” та “Грант для ветеранів та їх подружжя”.

Додаткову інформацію можна отримати у Тернопільському обласному центрі зайнятості.

Читайте також:

Exit mobile version