У “Дії” створили державні гранти для студентів-контрактників

Фото ілюстративне // Джерело: unsplash.com

У застосунку “Дія” запустили новий сервіс — державні гранти на навчання для студентів, які вступили на контрактну форму навчання. Про це пише Файне місто з посиланням на прес-службу Міністерства цифрової трансформації.

В Мінцифри зазначають, що гранти доступні студентам, які навчаються за денною або дуальною формою на бакалавра чи магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямування. Вони частково або повністю покриють вартість навчання. Розмір фінансової підтримки залежить від бала на НМТ з будь-яких двох предметів: понад 150 балів — грант 15 000 грн, понад 170 балів — грант 25 000 грн.

За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, сума гранту може бути більшою залежно від коефіцієнта. Наприклад, на спеціальність “Освіта / Педагогіка” коефіцієнт 1,5, тому сума гранту збільшиться в 1,5 раза.

Щоб отримати грант на навчання, необхідно оновити “Дію”, у переліку документів знайти “Сертифікат на навчання”, натиснути “Отримати грант”, активувати його “Дія.Підписом” від сьогодні до 5 листопада. “Дія” сповістить, коли університет отримає гроші. 

Читайте також:

Exit mobile version