У ДТП на Тернопільщині загинула жінка (Фото)

За минулі вихідні на дорогах Тернопільщини зареєстрували 6 аварій. В результаті автопригоди одна людина загинула, п’ятеро з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарень. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

У Чорткові п’яна водійка на авто збила пішохода

З численними переломами та іншими ушкодженнями до лікарні потрапив 22-річний житель Чорткова. Травми він отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 14 вересня о 00:30. Про потерпілого на спецлінію “102” повідомив лікар екстреної медичної допомоги.

На місце події виїжджали працівники Чортківського райуправління поліції. У ході перевірки вони з’ясували, що водійка автомобіля Renault Koleos, виїжджаючи з автозаправки, не переконалася у безпечності маневру та допустила наїзд на чоловіка. Його доправили до лікарні. Кермувальницю освідчили на місці автопригоди. Газоаналізатор показав, що жінка сіла за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Жінку затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Кременці юнак на мотоциклі врізався в огорожу

Автопригода, в якій постраждав неповнолітній, трапилася того ж дня в Кременці. На трасі “Доманове – Ковель – Чернівці-Тереблече” близько 15:50 юнак, керуючи мотоциклом Lifan, не впорався з керуванням та врізався в огорожу. Сімнадцятирічного хлопця госпіталізували до лікарні.

Поблизу Тернополя зіткнулися два легковики

Аварію з потерпілими зареєстрували працівники Збаразького відділення поліції о 18:20 поблизу села Байківці. За попередніми даними, водій автомобіля “ВАЗ” виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з Range Rover. У результаті удару до медзакладу потрапив кермувальник “Жигулі”.

У Тернополі водій на авто в’їхав у церкву

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення (ст.124) відповідатиме водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter. 15 вересня о 3:40 чоловік не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив наїзд на огорожу Церкви Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ. Потерпілих у цій аварії немає, а щодо водія склали адмінпротокол.

Неподалік Тернополя загинула жінка

Аварія з летальними наслідками трапилася об 11:30 в селі Острів Тернопільського району. Місцева жителька, керуючи автомобілем Renault Kangoo, не впоралась з керуванням, допустила з’їзд на узбіччя, а після цього авто зіткнулося з деревом. 57-річна жінка загинула на місці ДТП ще до приїзду медиків.

На Вишнівеччині авто злетіло у кювет

З тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні й водій та пасажир автомобіля SEAT TOLEDO. Чоловіки потрапили в автопригоду на території Вишнівецької територіальної громади. За попередньою інформацією, кермувальник, сівши за кермо в стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню ситуацію, допустив з’їзд в кювет після чого автівка врізалася в будівельні матеріали. Порушника правил дорожнього руху затримали. 

У всіх учасників подій взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Exit mobile version