Жалоба у Теребовлянській громаді: на війні поліг захисник Володимир Крупа

Фото: Теребовлянська міська рада

На Тернопільщині у Теребовлянській громаді 12 та 13 вересня оголошені днями жалоби. Людей закликають зустріти домовину з воїном Володимиром Крупою. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду

Як зазначається у повідомленні селищної ради, мешканець с.Кровинка солдат Володимир Крупа, 1991 р.н. загинув 6 вересня 2024 року під час мінометного обстрілу в районі м. Залізне Бахмутського району Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок. Володимир Крупа мобілізований на військову службу 5 червня 2024 року. Був кулеметником.

Громаду просять, 12 вересня, зустріти Героя і віддати йому шану, адже ставши на захист кожного з нас, він віддав власне життя і тепер захищатиме нас у Небесному Війську.

Час зустрічі -13.40 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Цього ж дня о 19.00 год. буде відслужено парастас за покійним захисником за адресою: с. Кровинка, вул. Слобода, 107.

Чин похорону воїна відбудеться наступного дня, у п’ятницю, 13 вересня, о 13.00 год. в с.Кровинка.

З метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні, 12-13 вересня 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошено Днями жалоби. Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова.

Фото: Теребовлянська міська рада

У розпорядженні йдеться, що у цей день на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: У Тернополі працює Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від насильства (Відео)

Exit mobile version