Мобільний кейс від ЦНАПу працює у Тернополі

Фото: Тернопільська міська рада

У тернопільському Центрі надання адміністративних послуг завдяки використанню спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс» можна отримати адміністративні послуги на виїзді за місцем перебування суб’єктів звернення певних категорій осіб, в тому числі осіб з інвалідністю. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Надання адміністративних послуг на пересувному робочому місці здійснюється шляхом виїзду адміністратора виключно в межах м. Тернополя за місцем проживання/перебування суб’єкта звернення (удома, в лікарні, у закладі соціальної сфери). Також послуги доступні для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території міста Тернополя.

Для мешканців доступні 37 видів послуг, що надаються на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора. Категорії осіб, які мають право на отримання послуг з використанням «Мобільного кейсу»:

Графік роботи пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс»:

Детальну інформацію можна отримати:

Читайте також: Тернопіль для ЗСУ: 6 вересня передали 10 тепловізорів для бійців 55 батальйону – Сергій Надал 

Exit mobile version