Невинний “кур’єр”: житель Тернопільщини замовив психотропи, а посилку отримував сусід

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Жителю Микулинецької громади поліцейські інкримінують придбання та замах на незаконне зберігання психотропної речовини. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

У ході оперативного відпрацювання співробітники відділення поліції №3 міста Теребовлі встановили, що житель одного з сіл Микулинецької громади замовив через мережу психотропний препарат. Забрати з поштового відділення посилку сам не зміг – попросив сусіда. Останнього й зупинили працівники поліції.

Під час встановлення обставин з’ясувалося, що чоловік був лише “кур’єром”, а психотропний препарат, що містився у посилці, замовлений його односельчанином.

Зловмисник свою провину не визнає, хоча поліцейські здобули беззаперечні докази його причетності до замовлення психотропної речовини, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до статті 15, статті 309 Кримінального кодексу України – придбання та замах на зберігання психотропних речовин. Триває досудове розслідування.

Читайте також: За побиття знайомого 16-річному жителю Тернопільщини загрожує три роки тюрми 

Exit mobile version