Перший державний застосунок для школярів “Мрія” презентували в Україні

Фото: ілюстративне

з вільних джерел

Перші 40 шкіл України розпочали навчальний рік з Мрією. 2 вересня Президент разом з Михайлом Федоровим та Оксеном Лісовим презентував Мрію в прифронтовому Запоріжжі. Про це пише Файне місто з посиланням на Мінцифру.

40 пілотних шкіл із Києва та Запорізької, Миколаївської, Одеської, Івано-Франківської, Київської і Дніпропетровської областей розпочали впроваджувати інновації в освітній процес і тестувати Мрію в режимі реального навчального року.

100 тисяч учителів, учнів та батьків долучаться до цифровізації української освіти та протестують роботу застосунку й вебпорталу. Планування дня, бібліотека контенту, безпечні чати на базі Signal, оцінка олівчиком у журналі — тільки частина крутих функцій Мрії.

Із Мрією школярі вчитимуться за сучасними підходами та розвиватимуться за власною освітньою траєкторією. Батьки зрозуміють, що їхнім дітям вдається найкраще, а де треба підтримка. Вчителі ж зможуть приділяти більше уваги розвитку дітей та професійній самореалізації, а не паперовій бюрократії, – йдеться у повідомленні.
Фото: Мінцифра

Також хочете долучитися до трансформації освіти? Подавайте заявку на сайті. Наприкінці осені кожна школа зможе доєднатися до Мрії.

Мрія — ініціатива Президента України Володимира Зеленського, яку реалізують Мінцифра та МОН за підтримки Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа коштом Швейцарії.

Читайте також: Пілотний проєкт з підготовки водійок вантажівок стартує в Україні

Exit mobile version