Оксана Білозір вручила Орден Пошани директору Мистецького Фахового коледжу ім. Соломії Крушельницької Сергію Маловічку (Фото)

Фото: Файне місто

Оксана Білозір завітала в Тернопільський мистецький фаховий коледж ім. Соломії Крушельницької на урочисте відкриття навчального року. Про це пише Файне місто.

Народна артистка України приїхала привітати 77 майбутніх студентів коледжу та вручити Орден Пошани директору Мистецького Фахового Коледжу ім. Соломії Крушельницької Орден від Українське народне Посольство Орден за підтримку міжкультурного діалогу та утвердження позитивного іміджу України на міжнародній арені.

Фото: Файне місто

Я бачу наскільки ваш вуз є відкритий для впровадження нових технологій, нового бачення, нових підходів. Мене це дуже радує, що є такі директори, такий викладацький колектив, який створює ці можливості і надає максимальну підтримку, це дуже, дуже важливо, – Оксана Білозір – народна артистка України.

Єдиний на Тернопільщині мистецький професійний навчальний заклад дав путівку в життя багатьом талановитим юнакам та дівчатам, які згодом досягли висот майстерності.

Фото: Файне місто

Але вся справа в тому, що ми дійсно співпрацюємо на міжнародній арені. Наш коледж заявлений, наш великий концертний зал заявлена в велику базу, єдину сітку концертових залів України. Ми вже чекаємо тут багато гостей з інших областей і з-за кордону, – Маловічко Сергій Миколайович – директор.

За понад 60 років свого існування училищем випущено понад 5500 фахівців.

Читайте також: Звання Герой України посмертно отримав полковник Сергій Лі з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version