У Теребовлянській громаді відкрили банер на честь загиблих військовослужбовців (Фото)

Фото: Теребовлянська міська рада

У День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в с. Вербівці відкрили банер на честь загиблих військовослужбовців, мешканців села – Михайла Яцковського та Андрія Антошківа. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

На заході були присутні рідні, друзі, знайомі, представники влади та небайдужі жителі села.

Фото: Теребовлянська міська рада

Право відкрити меморіальну дошку було надано сільській старості.

Антошків Андрій Григорович – народився у селі Вербівці 31 серпня 1983 року. Отримав поранення у Донецькій області в боях за Бахмут. Загинув 18 лютого 2024 року.

Яцковський Михайло Іванович – народився у м. Сторожинець 14 лютого 1978 року. Загинув 14 травня 2022 року у селі Золоте Луганської області. Посмертно нагороджений: орденом “За мужність” ІІІ ступеня та орденом “Хрест Героя”.

Фото: Теребовлянська міська рада

Справжні Герої, які безстрашно і самовіддано боролися проти ворога. Вони загинули захищаючи країну, кожного з нас. Низький уклін і щирі співчуття родинам Михайла Яцковського та Андрія Антошківа. Бережемо пам’ять про кожного, хто віддав своє життя у боротьбі за Батьківщину і мирне майбутнє українських дітей, – сказав, звертаючись до мешканців села, Теребовлянський міський голова.

Місцевий парох освятив банер зі світлинами захисників.

Вічна пам’ять та шана нашим загиблим Воїнам! Співчуття рідним та близьким!

Читайте також: Меморіальні таблиці двом захисникам відкрили на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version