У Тернопільській громаді 60 захисників отримають грошову допомогу на лікування та спорядження

Фото:

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На лікування та реабілітацію 10 000 грн отримають 11 тернопільських захисників, а на спорядження – 49 військовослужбовців. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги на лікування та реабілітацію тернопільських захисників. Зокрема, таку допомогу на загальну суму 110 000 грн (по 10 000 грн) отримають ще 11 тернопільських військовослужбовців.

Загалом від початку року грошову допомогу уже отримав 151 військовослужбовець Тернопільської громади.

Нагадаємо, що одноразову грошову допомогу на лікування (реабілітацію) можуть отримати тернопільські військовослужбовці, які беруть чи брали участь у бойових діях, забезпеченні здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, та при цьому отримали поранення внаслідок контузії, травми або каліцтва та потребують лікування (реабілітації), – йдеться у повідомленні.

Ще 49 тернопільських військовослужбовці отримають одноразову грошову допомогу на загальну суму 490 000 грн (по 10 000 грн) на забезпечення спорядженням та технічними засобами. Загалом таку допомогу від початку року уже отримали 2747 військовослужбовців Тернопільської громади.

Подати документи Захисники та Захисниці на отримання допомоги можуть у відділі звернень Тернопільської міської ради за адресою: м.Тернопіль, вул. Листопадова, 6 (1 поверх) у робочі дні.

Читайте також: Ще трьом захисникам з Тернополя відшкодують перший внесок за житло в межах програми «єОселя»

Exit mobile version