Смертельна ДТП у Чорткові: загинув 68-річний мотоцикліст (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

У середу, 28 серпня, в Тернопільській області зареєстровано дві ДТП. 66-річна тернополянка потрапила у лікарню, а 68-річний мотоцикліст помер. Про це пише Файне місто посилаючись на поліцію Тернопільщини.

Смертельна автопригода сталася у Чорткові. Близько 11:30 на вулиці Володимира Великого водій автомобіля ВАЗ 2106 зіткнувся з мотоциклістом. Внаслідок отриманих травм 68-річний мотоцикліст помер у лікарні.

За фактом ДТП, у якій загинула людина, слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3-х до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-хроків або без такого.

Друга ДТП трапилася близько 9:50 у Тернополі на вулиці Слівенській водій автомобіля Mercedes-Benz наїхав на пішохода. Потерпілу, 66-річну тернополянку, доправили до лікарні.

Фото: Поліція Тернопільщини

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини обох подій.

Читайте також: За добу на Тернопільщині вогнеборці гасили 5 пожеж в екосистемах

Exit mobile version