Поліція Тернопільщини викрила схему постачання наркотиків до в’язниці (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

Слідчі поліції Тернопільщини скерували до суду обвинувальний акт щодо групи осіб, які налагодили постачання наркотиків до виправної установи. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що спільник на волі пересилав засудженому за майнові злочини до виправної установи, в посилках бупренорфін та PVP. Товар ретельно маскували у продукти харчування.

Надалі організатор схеми розповсюджував заборонені речовини серед ув’язнених за гроші. Поліцейські задокументували численні факти постачання наркотиків до місця позбавлення волі та їх збуту засудженим, – йдеться у повідомленні.

Задокументували та припинили протиправну діяльність зловмисників працівники управління карного розшуку, слідчі, представники кримінального аналізу та спецпідрозділи Нацполіції області спільно з працівниками ДУ «Чортківська УВП №26» під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.

Фігурантам було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, пересилання з метою збуту наркотичних засобів у місця позбавлення волі, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб).

Наразі слідчі ГУНП в Тернопільській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерували обвинувальний акт до суду.

Читайте також: Тернополянин купляючи дрони для військових втратив 170 000 гривень 

Exit mobile version