Тернополянин купляючи дрони для військових втратив 170 000 гривень

Фото: ілюстративне

29-річний тернополянин хотів купити безпілотний літальний апарат для військових, проте залишився без дрона та грошей. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

Відомо, що потерпілий знайшов оголошення про продаж дрона на сайті інтернет-магазину. Він зв’язався з продавцем та здійснив повну оплату. На вказаний рахунок перерахував 170 000 гривень. Ні безпілотника, ні грошей чоловік так і не дочекався. 

Слідчі поліції за фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження відповідно до ст. 190 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття кримінального правопорушення. 

Поліцейські вкотре нагадують: не перераховуйте гроші на картку та не довіряйте занадто низьким цінам. Завжди перевіряйте товар до оплати або під час отримання на пошті. 

Якщо ви постраждали від шахраїв, не зволікайте та телефонуйте на спецлінію «102». Для оперативного надання допомоги від працівників Департаменту кіберполіції Національної поліції України звертайтесь за номером 0 (800)50-51-70.

Читайте також: На Тернопільщині двоє мотоциклістів потрапили до лікарні через ДТП (Фото) 

Exit mobile version