Тернопіль отримав рекордну кількість медалей у цьогорічній міжнародній виставці у Києві (Фото)

У “Палаці спорту” м. Київ відбувається ХІ Міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти-2020”. Тернопіль бере участь у цьому заході вшосте, та вже здобув рекордну за цей час кількість медалей. Організовує виставку компанія “Виставковий світ” за участі та підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

“Ми приймаємо участь у цій виставці вже шостий рік поспіль. Загалом, це 11 мжнародна виставка. За своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми захід є найбільш рейтинговим і наймасштабнішим в Україні. Учасники мають змогу презентувати нові форми і технології освітньої та наукової діяльності з підвищення якості освіти, провести науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи, експертні дискусії та стати безпосередніми їх учасниками. Також ознайомитися із сучасними засобами навчання, обладнанням, мультимедійним контентом для сфери освіти, дізнатися про умови вступу до вишів, – каже заступник директора з навчально-виховної роботи Тернопільського комунально-медотичного центру науково-освітніх номінацій та моніторингу Галина Федун.

Як розповіла журналістам “Файного міста” Галина Павлівна, у конкурсі тематичних номінацій, яких було вісім, Тернопіль здобув 14 нагород. Минулоріч ця кількість ставила 11.

Отож, золоті медалі отримали:

Срібні медалі:

Бронзова медаль:

Зазначимо, що участь у виставці мають змогу взяти:

Виставка працюватиме: 4-5 серпня – 10:00 – 18:00, 6 серпня – 10:00 – 14:00 за адресою: Спортивна площа, 1, ст. метро «Палац спорту». Вхід безкоштовний.

Читайте також: Юний геній Богдан Вдовін: у Тернополі випускник отримав максимум балів одразу з двох предметів (Відео)

Exit mobile version