Водій вилетів на зустрічну смугу: у ДТП постраждала 20-річна тернополянка

Фото: ГУНП у Тернопільській області

У ДТП на Тернопільщині постраждала 20-річна дівчина. В її авто врізався водій, що вилетів на своєму автомобілі на зустрічну смугу. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Аварія сталась у п’ятницю, 23 серпня, близько 17:00 на автодорозі в межах населеного пункту Великий Ходачків Тернопільського району.

Водій автомобіля Ford C-Max виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з авто Citroen Aircross. У результаті тілесні ушкодження отримали водійка Citroen Aircross – 20-річна жителька Тернополя, та пасажирка Ford C-Max – 65-річна мешканка Дніпра, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, упродовж доби 23 серпня на Тернопільщині сталися ще 2 ДТП з постраждалими.

У Тернополі на вулиці Протасевича близько 16:20 водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter, здійснюючи маневр розвороту на дорозі, зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz Atego.

Внаслідок ДТП водія Mercedes-Benz Sprinter з травмами доправили до лікарні, керманичу іншого траспортного засобу надали меддопомогу на місці події.

Близько опівночі поблизу села Юськівці Кременецького району водій автомобіля Ford Escort наїхав на пішохода — 35-річного місцевого жителя. Потерпілого доправили до лікарні.

Правоохоронці повідомляють, що у всіх водіїв відібрано зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини ДТП з’ясовують слідчі поліції.

Exit mobile version