Знайомся, це – AIESEC в Тернополі!

Що таке AIESEC? Якщо ти ще не знаєш про цю організацію, то ти точно пропустив щось важливе! Уяви собі що є мережа, яка об’єднує молодь зі 100+ країн по всьому світу. Це не жарт! Тут ти можеш познайомитися з людьми з іншого кінця планети, поїхати на стажування за кордон і дізнатися, як живуть люди в різних куточках світу. І що круто, майже вся комунікація відбувається англійською мовою, тому це ще й чудова можливість попрактикувати мову! Про це пише Файне місто.

AIESEC в Україні — це міжнародна молодіжна організація, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів.  Ми пропонуємо своїм учасникам багато можливостей для розвитку. Як саме? Вони вдосконалюють важливі навички, розширюють коло друзів з різних куточків світу та розкривають свій лідерський потенціал. Уяви, як приємно спостерігати за тим, як хтось росте, розвивається і досягає результатів, які у звичайному житті могли б зайняти роки!

Ми незалежна організація, що працює з метою позитивного впливу на світ. Тут немає лобістських інтересів чи корпоративних впливів, все, що робиться, робиться на користь суспільства.

Структура в AIESEC

В Україні AIESEC має представництва в 11 містах: Київ (два представництва), Харків, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Чернівці, Одеса, Кропивницький, Тернопіль і Вінниця. Вони є відокремленою структурою організації, що відповідають за діяльність у своєму регіоні. Кожне з них має власну команду та внутрішню організацію, але всі працюють над досягненням спільних цілей AIESEC, дотримуючись єдиних стандартів і принципів.

 Принципи організації підтримуються завдяки чіткій структурі в кожному представництві:

 • Голова представництва  — керує всім представництвом.

 • Керівники департаментів — відповідають за різні напрями (Customer Experience, Sales, Marketing і Project Management) та можуть керувати кількома командами.

 • Лідери команди — ведуть свої команди.

 • Координатори — працюють разом із лідерами команди.

 • Учасники команди — це ті, хто входять до складу команди під керівництвом лідерів.

Нові члени починають з позиції учасника команди й можуть поступово переходити на вищі позиції або в інші департаменти, що сприяє їхньому розвитку в організації.

Департаменти AIESEC охоплюють різні сфери, такі як : Customer Experience, Sales, Marketing та Project Management. Щопівроку відбувається зміна позицій, що дозволяє членам перейти на інші ролі або піднятися на новий рівень. Наприклад, ти можеш почати з роботи над SMM у маркетингу і згодом перейти до управління командою або організації стажувань.

Переваги участі в AIESEC

AIESEC надає можливість розвивати такі навички як : креативність, планування, проєктний менеджмент, робота в команді та публічні виступи. І це ще не все! Чим більше ініціативи проявляєш, тим більше можливостей для розвитку з’являється.

Англійська мова є основною в комунікації в організації, що забезпечує чудову можливість вдосконалити свої мовні навички.

Волонтерство в AIESEC дає можливість допомагати іншим, створювати позитивний вплив і здобути цінний міжкультурний досвід. Важливою можливістю є донести світу інформацію про Україну, нашу непохитну силу та боротьбу.

Професійні стажування дозволяють застосовувати знання на практиці, працюючи в міжнародному середовищі! Ти зможеш отримати професійний досвід,  підвищуючи свою конкурентоспроможність на ринку праці!

Як потрапити до AIESEC?

Набір в AIESEC відбувається наприкінці серпня.

 Якщо ти:

 • Віком від 17 до 26 років;

 • Можеш приділити 6-8 годин на тиждень;

 • Розумієш, що волонтерство — це не просто цікава справа, а ще й велика відповідальність і необхідність бути гнучким;

Зараз Ви маєте можливість долучитися до амбіційної молоді, яка прагне змін і розвитку — це чудова можливість, не прогавте її!

Зареєструватися можна за посиланням — http://surl.li/xmqjyg

Щоб дізнатися більше про процес відбору та інші деталі, слідкуйте за нашими сторінками в соціальних мережах. Участь в AIESEC — це не тільки Ваш розвиток, а й шанс позитивно вплинути на світ!

Офіційний сайт : https://aiesec.ua/

Instagram : https://www.instagram.com/aiesecinukraine?igsh=MWdpM3oweGZrMnowZQ%3D%3D&utm_source=qr

Telegram : https://t.me/aiesec_ua

Читайте також: День Державного прапора та 33-тя річниця Незалежності України: як відзначатимуть у Тернополі (Програма заходів)

Exit mobile version