У Тернополі жінка смертельно поранила співмешканця під час сварки (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

30-річна тернополянка нестиме відповідальність за смерть співжителя. Зловмисниці загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в господарській будівлі поблизу АЗС по вулиці Протесевича у Тернополі виявлено тіло невідомого чоловіка.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблий – місцевий житель 1993 року народження, який помер від крововтрати через ножове поранення, завдане його співмешканкою, – зазначають у поліції.
Фото: поліція Тернопільщини

Під час розслідування поліцейські з’ясували, що пара жила в закинутій будівлі біля АЗС. Молоді люди часто вживали алкоголь, і в день трагедії також були нетверезі. Під час сварки жінка вдарила чоловіка ножем. Він помер від кровотечі, бо понад дві доби рана кровила, проте за допомогою до лікарів потерпілий не звернувся. На третю добу жінка знайшла його мертвим.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років ув’язнення.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: На Тернопільщині легковик зіткнувся з мотоблоком: загинула пасажирка

Exit mobile version