«Бібліотечний АртГараж» відбудеться у Чорткові

У Чорткові на Тернопільщині реалізують проект «Бібліотечний АртГараж». Доєднатися до нього зможуть всі охочі 4 вересня. Про це пише Файне місто з посиланням на Чортківську міську раду.

Анонс подій цього дня:

На гаражному розпродажі можна буде придбати локальні смаколики і вироби, мистецькі твори, прикраси, крафт, цінні і вінтажні речі. Організатори зазначають, що на заході пануватиме творча атмосфера. Також буде можливість отримати маленькі сюрпризи від і для спільноти гаража.

А ще з прекрасного – смачний вініловий супровід, неймовірні скетчі тут-і-зараз, листівки в майбутнє, полиця ваших КНИЖКОВИХ ПОДАРУНКІВ гаража (приносьте книги!)
і море емоційного спілкування, що наповнює!, – йдеться у повідомленні міськради.

Щоб доповнити гаражний розпродаж своїми виробами – заповніть форму за посиланням.

Довідково

Проєкт реалізує ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» Bukovinian Agency for Regional Development спільно з Публічна бібліотека Чортківської міської ради за фінансової та експертної підтримки Western NIS Enterprise Fund (тепер Ukraine-Moldova American Enterprise Fund) та Cedos. У рамках проєкту встановили модульний павільйон на місці аварійного гаражу та створили «Бібліотечний АртГараж» у дворику бібліотеки.

Читайте також:

Exit mobile version