Слідчі оголосили підозру чоловіку, який влаштував стрілянину по людях на Тернопільщині

Слідчі оголосили підозру чоловіку, який влаштував стрілянину по людях в селі Доброводи на Тернопільщині. Підозрюваному інкримінують умисне вбивство двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує довічне ув’язнення. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

У п’ятницю, 16 серпня, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Тернопільській області.

Фото: поліція Тернопільщини

Також з підозрюваним проводять слідчі дії. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: поліція Тернопільщини

Наразі рано говорити про мотиви скоєння злочину. Слідчі розглядають кілька версій, одна з яких – трагедія сталася на соціально-побутовому ґрунті або через стан здоров’я, – зазначив начальник поліції Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, 15 серпня, в Доброводах чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину: двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення. Двох потерпілих доправили до лікарні, ще двом особам медики надали допомогу на місці події.

Більше: На Тернопільщині чоловік у військовій формі стріляв по людях

В той день у Доброводах був День села. З нагоди свята поблизу місцевого клубу розгорнули атракціони, де зібралися чимало дітей зі своїми рідними. В один момент все пішло шкереберть, адже розпочалася стрілянина. Про деталі Файному місту розповіла місцева жителька, родичка якої у той день була в “епіцентрі” подій.

Більше: Жінку застрелили на очах у дітей: очевидці стрілянини на Тернопільщині розповіли шокуючі деталі 

Читайте також:

Exit mobile version