У Тернополі відкрили зірку “Родинам Героїв” (Відео)

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

У Тернополі на “Алеї зірок” відкрили ще одну колективну зірку — “Родинам Героїв”. Її встановили з нагоди Дня міста, який цьогоріч відзначали вперше 15 серпня, пише Файне місто.

Традиційно, це бронзова зірка, яку виготовили за гіпсовою заготовкою тернопільського скульптора Дмитра Пилип’яка. На алеї уже закарбовані у бронзі імена відомих тернополян та колективні зірки добровольцям, волонтерам, воїнам АТО, Захисникам та захисницям України» тощо.

Зірка “Родинам Героїв” // Фото: Файне місто

Нагадаємо, “Алею зірок” у Тернополі відкрили ще 28 серпня 2011 року, де щороку з’являються нові імена видатних тернополян, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої громади. Наразі на Алеї встановлені вже 38 зірок.

Також під час церемонії відкриття зірки міський голова Сергій Надал вручив рідним полеглих Героїв відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя». Звання надано 32 військовослужбовцям за вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Читайте також:

Exit mobile version