“Тернопіль ніхто не змусить жити у жодній зоні!”, – міський голова Сергій Надал (Відео)

Фото: з сайту Район Шацьк

Тернопіль внесли у “червону зону” через поширення коронавірусної інфекції. Однією з вимог, яка передбачена для міст такої зони – є припинення роботи громадського транспорту. Як результат, Укрзалізниця заявила, що з 3 серпня скасовує зупинки потягів в обласному центрі. Міський голова Тернополя з таким рішенням Уряду не згідний та вимагає переглянути його. Окрім цього, Сергій Надал заявив, що ніхто не змусить обласний центр жити у жодній зоні.

” Вдумайтесь, тернополяни повертаються додому з інших міст і не знають, чи зможуть вийти на станції «Тернопіль». Вони з маленькими дітьми, повертаються з відпочинку чи їдуть до своїх стареньких батьків. Що їм робити? Доки у Києві працюють «велюрові ресторани», у Тернополі «Укрзалізниця» заборонила зупинятися поїздам.

Я звертаюся до регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації! Я вимагаю не зупиняти міжміське автобусне сполучення з Тернополем та відмінити заборону зупинки на залізничній станції!”, – повідомив Сергій Надал.

Читайте також: “Червона зона”: з 3 серпня “Укрзалізниця” скасувала зупинку поїздів у Луцьку та Тернополі

Exit mobile version