На Тернопільщині є майже 40 вакансій у будівельній галузі

Фото ілюстративне

Роботодавці Тернопільщини мають 37 актуальних вакансій для фахівців будівельної галузі. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський обласний центр зайнятості

Будівництво є однією з найважливіших галузей народного господарства. В Україні працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є завжди, – зазначають у центрі зайнятості.

Станом на 12 серпня будівельні організації краю мають такі вакансії:

Роботодавцям потрібні архітектор, головний інженер, інженери-будівельники, інженери-проектувальники, техніки будівельні, майстри будівельних та монтажних робіт, лицювальники-плиточники, мулярі, малярі, кранівники, екскаваторники, монтажники, бетонярі, слюсарі-сантехніки, шпаклювальники, штукатури, працівники на допоміжних та підсобних роботах.

Найбільше вакансій мають: ТОВ «С-Ф «ИВА», ТОВ «СК-Рембудреставрація» та ТОВ «Альянс Буд Груп».

Якщо вас цікавить робота в будівельній галузі, але ви не маєте потрібного фахового рівня, можна здобути бажану професію чи підвищити свою кваліфікацію за спрямуванням служби зайнятості Тернопільщини.

Також від служби зайнятості за працевлаштування краян певних категорій роботодавці можетуть отримати компенсації та відшкодування коштів на облаштування робочого місця для людини з інвалідністю. За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» – 0635765756.

Читайте також:

Exit mobile version