Попри “червону зону”, установи та організації Тернополя працюватимуть у звичному режимі (Відео)

Підстави прийняття державною комісією ТЕБ та НС щодо внесення Тернополя до “червоного” рівня епідемічної небезпеки не встановлені. Показники рівня захворюваності на COVID-19 у місті за останні дні пішли на спад і тримаються на тому ж низькому рівні.

Станом на 01 серпня середня кількість тестувань методом ПЛР становить 78,1 (показник має бути не менше 24), коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 становить 11,1 (показник – 11) та показник динаміки зростання випадків інфікування – 12,5 (показник – 10). Завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я становить 46,89%, що вдвічі менше від нормативу. Відтак, 3 серпня підприємства, установи та організації Тернополя працюватимуть у звичному режимі, – повідомили у Тернопільській міській раді.

Нагадаємо, Тернопіль потрапив у “червону зону” через значне поширення коронавірусної інфкції. Про це 31 липня на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Олег Немчінов. Зазначимо, що з серпня в Україні розпочинають діяти нові правила адаптивного карантину. Згідно цього, всі регіони України поділятимуться на чотири зони: зелену, жовту, помаранчеву та червону.

Читайте також: Уряд має переглянути рішення щодо позначення Тернополя «червоною» зоною, – міський голова Сергій Надал

Exit mobile version