Тернополян закликають щоранку вшановувати хвилиною мовчання загиблих на війні українців

Фото з відкритих джерел

Щоранку о 9-00 вся Україна вшановує та згадує хвилиною мовчання українців, які віддали життя в московсько-українській війні. Міський голова Тернополя Сергій Надал закликав 9 серпня о 9-00 біля пам’ятника Степану Бандері вшанувати памʼять про наших Героїв, пише Файне місто.

9 серпня о 9-00 біля пам’ятника Степану Бандері памʼять про наших Героїв – військових та цивільних прийдуть вшанувати волонтери, громадські активісти. Якщо Ви не можете підійти особисто до пам’ятника Степану Бандері, вшануйте памʼять за полеглих молитвою вдома або на робочому місці, – йдеться у повідомленні міського голови.

Також мер Тернополя закликав водіїв і пасажирів зупинятися на узбіччях і вшановувати хвилиною мовчання пам’ять полеглих як військових, так і цивільних.

Якщо Ви їдете власним транспортом, не ігноруйте, зупиніться на узбіччі та хвилиною мовчання вшануйте пам’ять загиблих. Особисто подякуємо тим, хто ціною свого життя зупинили новий геноцид української нації. Врятували Україну!

Нагадаємо, згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00.

Читайте також:

Exit mobile version