Жалоба у Вишнівецькій громаді: на війні поліг захисник Микола Гуцал

На Тернопільщині у Вишнівецькій громаді 7 та 8 серпня оголошені днями жалоби. Людей закликають зустріти домовину з воїном Миколою Гуцалом. Про це пише Файне місто з посиланням на Вишнівецьку селищну раду.

Як зазначається у повідомленні селищної ради, Микола народився у багатодітній сім’ї. Він завжди із братами та сестрою підтримував дружні стосунки, був опорою для батьків. Безмежно любив своїх доньок і дружину, будував плани на майбутнє та вірив у перемогу України.

4 серпня 2024 року обірвалося життя сержанта. Смерть Миколи – важка втрата для родини, громади, побратимів військової частини.

Сусіди відгукуються про земляка, як про людину слова, людину, яка вміла жартувати, підбадьорити та підтримати, людину, яка віддавала свою енергетику іншим взамін на тепле спілкування й посмішку.
Для бойових побратимів він був відповідальним та надійним товаришем, – йдеться у повідомленні селищної ради.

У середу, 7 серпня, мешканців громади закликають гідно зустріти Героя, що повертається на щиті. Об 11:30 ― відбудеться зустріч домовини із земляком на трасі М-19 поблизу с. Раковець. Об 11:45 ― прощання на майдані Шевченка у Вишнівці.

Після цього коридором шани кортеж з тілом Героя закликають супроводити до рідної домівки у селі Бодаки, де відразу відслужиться панахида.

8 серпня о 10 годині з дому буде супровід воїна до місцевої церкви Святителя Миколая Чудотворця, де відбудеться чин похорону.

Щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять і слава Герою!

Exit mobile version