Понад півтори тисячі вакансій є на Тернопільщині: яких фахівців потребують найбільше

Фото: з відкритих джерел

З початку року місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи понад 8 тисяч вакансій. Станом на 5 серпня є 1640 вільних робочих місць, з них 368 з розміром заробітної плати більшої від середньої по області. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Серед популярних вакансій: водій, кухар, швачка, медсестри, продавець, слюсар, підсобник, бухгалтер, лікар.

Якісний підбір та підготовка персоналу – важлива частина успіху в діяльності будь-якого підприємства чи приватного бізнесу. Розумно підібраний штат кваліфікованих працівників дає змогу реалізувати плани та проєкти. Відтак, якщо Вам на постійну чи тимчасову роботу потрібні працівники, які відповідали б необхідним професійним вимогам, – зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, – наголосив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Микола Городецький.

Зазначається, що Служба зайнятості Тернопільщини активно допомагає роботодавцям знаходити кваліфікованих робітників. Відтак, вакансії вносяться у всеукраїнську базу, за бажанням – розміщуються у соціальних мережах ОЦЗ. Також кар’єрні радники допоможуть підібрати серед шукачів роботи тих, хто відповідає вимогам. Фахівці служби зайнятості, за потреби, проведуть профвідбір потенційних кадрів.

Крім того, центр зайнятості може організовувати професійні навчання. Деяким категоріям жителів Тернопільщини, які не зареєстровані як безробітні і мають освіту, служба зайнятості видає ваучер на оплату навчання за однією із 124 професій.

Exit mobile version