Вулиці Тернопільської громади назвуть іменами Героїв України

Фото ілюстративне // Джерело: ТМР

У Тернопільській громаді вулиці носитимуть імена Героїв України. Рішення «Про найменування вулиць іменами загиблих військовослужбовців, які удостоєні звання Героя України» ухвалили 2 серпня на черговому засіданні сесії міської ради. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської міської ради.

Депутати підтримали відповідну ініціативу з метою прийняття виважених рішень щодо найменування та перейменування назв вулиць іменами загиблих військовослужбовців у населених пунктах Тернопільської міської територіальної громади.

Тож відтепер, присвоювати вулицям у населених пунктах Тернопільської міської територіальної громади будуть назви на честь імен загиблих військовослужбовців, які удостоєні звання Героя України.

Рішення прийнято враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування та з гуманітарних питань.

У Тернополі назвуть вулицю на честь захисника Сергія Коновала

Також на сесії Тернопільської міської ради прийняло рішення присвоїти вул. «Проектній-202», що в житловому районі «Південний», назву Сергія Коновала.

Рішення прийняли, враховуючи звернення громадської організації «Тернопільська міська ветеранська спілка добровольців, учасників бойових дій та інвалідів війни» та висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з гуманітарних питань.

Відповідні зміни також будуть внесені до Реєстру назв вулиць та інших геонімів (проспектів, бульварів, площ, провулків тощо) Тернопільської міської територіальної громади.

Exit mobile version