Наступні 3 місяці можуть не відключати світло – радник прем’єра

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Україна наступні три місяці може пройти без відключення електрики або з мінімальними обмеженнями. Але за умови, що не буде нових обстрілів. Про це пише Файне місто з посиланням на радника прем’єр-міністра з питань енергетики Юрія Бойка.

се, поки що, рухається в рамках тих оцінок, які давали енергетики ще у травні. Ми з вами увійшли в період, коли електроенергії стало більше, температура впала, відповідно – знизилось споживання. Будучи, на жаль, погодозалежними, ми перебуваємо у відносному балансі. Якщо не буде зовнішніх впливів, я думаю, що ми у цьому балансі (а це означає, що якщо якісь обмеження і будуть виникати, то вони будуть незначними) повинні прожити наступні мінімум три місяці, – зазначив Юрій Бойко

Нагадаємо, відключень світла в Україні 30 липня не буде, графіки не застосовуватимуться. Про це повідомили у Міністерстві енергетики України.

У відомстві зазначили, що ворог продовжує обстріли енергетичної інфраструктури у прифронтових та прикордонних регіонах. Незважаючи на це, 30 липня не планується задіювати графіки відключень електроенергії.

Exit mobile version