У Тернополі триває ремонт доріг: де водіям слід бути особливо обережними

Фото: Тернопільська міська рада

Цього тижня на вулицях Тернополя продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

29 липня на вул. Промисловій працівники підрядної організації проводять фрезерування спряження під рухом. Це планують зробити у напрямку до вул. Лозовецької, Фабричної, ПрАТ «Тернопільський молокозавод».

На основних ділянках, зокрема до кільця, вирізається близько від трьох до п’яти метрів для плавного спряження та влаштування верхнього шару асфальту. Рух громадського та приватного транспорту на цій ділянці залишається без змін, – зазначили у міськраді.

З 30 липня по 3 серпня частково перекрито рух транспорту на вул. Промисловій. Ремонтні роботи будуть здійснюватися щоденно з 10:00 год по 24:00 год за сприятливих погодних умов. Плановані роботи включають:

Роботи проводитимуться з частковим перекриттям руху транспорту згідно з погодженою схемою організації дорожнього руху.

Також у місті наразі тривають роботи з влаштування бордюрів, підняття каналізаційних люків, а також буде влаштовано острівець безпеки. Пішохідний перехід біля фабрики піднімуть для зручності пішоходів.

Минулих вихідних на вул. Михайла Грушевського вклали нижній шар асфальтного покриття на правій стороні. Сьогодні тут проводиться перепідключення контактної мережі та підняття люків і решіток. За сприятливих погодних умов до кінця липня вкладуть верхній шар асфальту. Після цього роботи продовжаться на ділянці від вул. Листопадової до Театрального майдану.

Водіїв закликають бути уважними під час проведення ремонтних робіт та дотримуватись вимог Правил дорожнього руху.

Exit mobile version