У Тернополі відкрили меморіальну дошку солдату ЗСУ Віталію Венгеру (Фото)

Фото: Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб

26 липня в Тернополі на фасаді Тернопільського міськрайонного центру ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» встановили меморіальну дошку пам’яті солдату Збройних сил України, учаснику російсько-української війни, Віталію Венгеру. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський обласний ЦКПХ.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну-Захиснику були присутні представники влади, рідні, колеги та друзі.

Фото: Тернопільський обласний ЦКПХ

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Віталія та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Фото: Тернопільський обласний ЦКПХ

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано дочці Юлії та міському голові міста Тернополя Сергію Надалу. Настоятелі храмів провели поминальний молебень та освятили пам’ятний знак, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з перших днів повномасштабного вторгнення Віталій став на захист України. 8 жовтня, під час ведення бойових дій у селі Приютне Пологівського району Запорізької області, віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Читайте також: На Грушевського у Тернополі чотири дні буде ускладнений рух транспорту

Exit mobile version