Завдяки велопрогулянці, тернополянин Тарас Гудима пригадав минуле 50-річної давності (Відео)

Тернопільські пенсіонери зібралися на велопрогулянку. Захід для літніх людей організував Тернопільський обласний територіальний центр. Це вже третє подібне зібрання. Учасник велозаїзду Тарас Гудима каже, завдяки соцправціникам знову сів на двоколісник. Адже 50 років тому захоплювався цим видом спорту і навіть здобув перемогу на шкільних змаганнях обласного рівня з велоспорту.

“Завдяки територіальному центру знову сів на велосипед. Адже 50 років тому був призером обласних змагань серед середніх шкіл по велоспорту. Три дні були змагання: перший день – командний, другий індивідуальний, третій – загальний. Заїзди були в сторону Озерної. Хочу розказати вам один такий момент: коли в загальному заїзді стався позаду мене “завал”, то я як рвонув, то вирвався на перше місце”, – пригадує тернополянин Тарас Гудима.

Пенсіонери радіють таким заходам. Кажуть, це нагода не лише покращити стан здоров’я. Це – нові зустрічі та знайомства, цікаве спілкування. Всі учасники, як один, переконані – займатися спортом ніколи не пізно, головне – бажання.

” Займатися спортом можна і потрібно у будь-якому віці. Друзі, знайомі, спілкування. Всі учасники мають позитивний настрій. Такі велопрогулянки піднімають настрій на цілий день”, – каже Микола Дмитришин.

Взяти участь у різних заходах, які для пенсіонерів організовує Тернопільський обласний територіальний центр, може кожен. Для цього вам потрібно прийти за адресою вул.Лисенка,8 у Тернополі та зареєструватися. У держустанові ви отримаєте всю необхідну інформацію, яка вас цікавитиме.

“Ми проводимо дуже багато заходів. Кожного разу вони різні. Якщо хтось хоче приєднатися до нас, то потрібно прийти за адресою Лисенка,8.

Щодо сьогоднішнього заходу, то з задумом щодо проведення нам трошки допоміг карантин. Адже ми не можемо вже проводити багато заходів у приміщеннях. Намагаємося все ж більше бувати надворі. Так і цього разу вирішили провести час на свіжому повітрі. Це вже третє таке зібрання на велосипедах. Кількість учасників щоразу різна”, – каже соціальна працівниця територіального центру Світалана.

Читайте також: Тернополянину Богданчику Заболотному, який залишився без батьків, потрібні кошти на операцію

Exit mobile version