Поблизу Чорткова відремонтували шляхопровід (Фото)

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області

На Тернопільщині поблизу Чорткова відремонтували 50-річний шляхопровід. На споруді уже встелили нове дорожнє покриття. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Як йдеться у повідомленні, шляхопровід через залізницю є частиною державної автомобільної дороги Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська. На 40-метровій штучній споруді, яку побудували 1970 року, за півстоліття експлуатації значно зносилося асфальтобетонне покриття та утворилися небезпечні пошкодження.

Задля поліпшення безпеки руху автошляхом Т-20-01 та мінімізації динамічного навантаження на прогонову будову шляхопроводу, Служба відновлення замінила дорожнє покриття на проїжджій частині споруди. Комплекс робіт провели в межах експлуатаційного утримання дороги, – зазначили у службі відновлення.

Крім цього, Служба відновлення продовжує працювати на державних автошляхах з найбільшою інтенсивністю руху. Першочергово роботи тривають на усіх маршрутах, які забезпечують логістику в бік кордону з сусідніми європейськими країнами. Працівники ліквідовують ямковість пневмо-струменевим методом.


Exit mobile version