На Тернопільщині чоловік знущався з дружини

Фото: мережа Інтернет

У Підволочиську на Тернопільщині чоловік чинив домашнє насильство щодо дружини. Упродовж року правоохоронці тричі складали на фігуранта адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи. Але тепер його судитимуть. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Місцева жителька повідомила правоохоронцям про те, що п’яний чоловік погрожує їй фізичною розправою. Виїхавши на місце події, поліцейські провели профілактичну бесіду з домашнім кривдником. З’ясувалося, він систематично вчиняє психологічне та фізичне насильство щодо жінки.

Тепер щодо фігуранта слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до двох років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

У поліції також наголосили, якщо ви стали свідком або безпосередньо потрапили в ситуацію домашнього насильства, звертайтесь до поліції на спецлінію «102».

Читайте також: У Тернополі 22-річного молодика порізали на дитячому майданчику

Exit mobile version