Мрія Каролінки Сенів: маленька тернополянка, яка проживає у Канаді, просить підтримати її (Відео)

Аби мрія маленької тернополянки Каролінки Сенів здійснилася, їй дуже потрібна лише наша з вами підтримка. Зараз 7-річна дівчинка проживає у Канаді. Дуже любить подорожувати. І саме заради поїздки в інше місто зараз приймає участь у місцевому конкурсі.

В редакцію “Файного міста” звернулася Оксана Сенів – мама дівчинки. Жінка розповіла, що оскільки її донька дуже любить подорожувати, то вирішила взяти участь у конкурсі. Адже головний приз – поїздка в інше місто. Каролінка виконала основну умову закордонних організаторів – зняла відео на запропоновану тему, і тепер для перемоги потрібно набрати лише якомого більше вподобань.

“Ми переїхали до Канади кілька років тому. Я родом з Тернополя, чоловік з Калуша, але декілька років жив та працював на РАдіо ТЕрнопіль 106,1 під псевдонімом Сергій Синиця. Перед тим закінчив тернопільський ВУЗ, а тоді ТАНГ.

Моїй донечці Каролінці 7 років. Під час карантину мій чоловік знімав дуже багато відео про провінцію, в якій ми проживаємо. Ми разом почули про конкурс на місцевому радіо і доня дуже захотіла прийняти участь. Суть в тому, що потрібно зняти відео «Чому я заслуговую поїхати в Фредеріктон». Це – столиця провінції, як обласний центр.

Каролінка запропонувала зняти відео і розповісти, що тато знімав багато відео про провінцію, а також зніме відео про Фредриктон. Одного разу навіть сам Посолол України в Канаді Андрій Шевченко подякував за пророблену роботу.

Каролінка людить багато подорожувати, а головний приз – вікенд у новому місті. Проте їй важко конкурувати з дорослими і місцевими канадцями. Ось тому нам потрібна підтримка”, – розповіла журналістам “Файного міста” мама дівчинки Оксана Сенів.

Для того, аби проголосувати, реєструватися ніде не потрібно. Достатньо перейти за посиланням та поставити “вподобайку”. Проголосувати ви можете Тут.

Каролінка дуже хоче перемогти та поїхати у місто Фредеріктон. Підтримати маленьку тернополянку – не складно. Тож давайте разом допоможемо дівчинці здійснити її мрію. Дата закінчення конкурсу – 31 липня. Поспішаймо.

Читайте також: Повертайся живим! Секунда без тебе – розпечений метал, що випікає серце, проклята війна

Exit mobile version