На Тернопільщині попрощалися із сім’єю військового, яка загинула у жахливій ДТП на Рівненщині (Фото)

Фото: Шумська міська рада

На Тернопільщині жителі Шумської громади попрощалися із сім’єю Гвоздяр. У трагічній ДТП загинули 32-річний військовослужбовець Микола Гвоздяр, його дружина Тетяна та їхній 6-річний син Андрій. Про це пише Файне місто з посиланням на Шумську міську раду.

У Спасо-Преображенській церкві у Шумську відбувся похорон загиблої сім’ї. Сотні людей прийшли, щоб віддати останню шану родині Гвоздяр. Покладали біля трун квіти та дитячі іграшки. З військовими почестями попрощалися із бійцем на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, Микола Олександрович родом з Шумська. Чоловік разом з родиною проживав у Шепетівці Хмельницької області.

Відважний земляк став на захист України у період антитерористичної операції. Справжній патріот, який пройшов надскладні випробування війною, починаючи з 2018 року. Завжди та в усьому проявляв мужність та вірність – слову, присязі, Україні.

32-річний військовослужбовець Микола Гвоздяр перебував у відпустці. Разом з дружиною Тетяною та сином Андрійком сім’я поверталася з Рівного. Напередодні хлопчику виповнилося 6 років, тому родина разом відвідала зоопарк.

6 липня поблизу с. Верхів Рівненської області маршрутне таксі зіткнулося із вантажівкою, що рухалася навпроти.

Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких була сім’я Гвоздяр. За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин, Хмельницької області, борються лікарі.

Фото: Офіс Генерального прокурора

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять!

Читайте також: Трагічна звістка сколихнула Великоберезовицьку громаду: у госпіталі загинув солдат Володимир Глюза

Exit mobile version