Росіяни атакували ракетами лікарню у Києві: під завалами діти (Фото/Відео)

Фото: Володимир Зеленський

Сьогодні, 8 липня, армія РФ атакувала Україну ракетами. Понад 40 ракет летіли на Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Зокрема, у столиці обстріляли ракетами лікарню. Під завалами діти, пише Файне місто.

Як повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, станом на 11:30 відомо про п’ятьох загиблих.

Окрім того, щонайменше 11 людей отримали поранення, поінформував мер Віталій Кличко. Зокрема, вісім осіб опинилися у лікарні. Як стало відомо, ЗС РФ атакували Київ аеробалістичними ракетами “Кинджал”.

За даними ДСНС України, сьогодні ранком ворог здійснив чергову атаку на Київ. Падіння уламків зафіксовано у Деснянському, Святошинському, Голосіївському, Дніпровському, Соломʼянському, Дарницькому та Шевченківському районах міста. На місцях події працюють  рятувальники. Також допомагають розбирати завали лікарні всі охочі.

Як повідомив Володимир Зеленський, зараз лікарня пошкоджена російським ударом, під завалами люди, точна кількість поранених і загиблих наразі невідома. Зараз усі допомагають розбирати завали: лікарі, звичайні люди.

Росія не може не знати, куди летять її ракети, і повинна сповна відповісти за всі свої злочини: проти людей, проти дітей, проти людяності загалом. Дуже важливо, щоб світ зараз не мовчав про це і щоб кожен бачив, що таке Росія, що вона робить, – зазначив президент України.

На 12:10 відомо про сімох загиблих та 25 поранених, повідомили в ДСНС. Дані будуть уточнювати.

Новина доповнюється. Слідкуйте також за оновленням інформації у нашому Телеграм-каналі.

Exit mobile version