Тернопільська лікарня швидкої допомоги стала багатопрофільним медичним кластером

Фото: КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги»


До Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги приєднали Міську комунальну лікарню №3 та Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр. Завдяки цьому заклад значно розширив свої функціональні можливості. Про це пише Файне місто з посиланням на Фейсбук-сторінку КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги».

Відтепер мешканці Тернополя можуть отримувати медичну допомогу за понад 20 профільними напрямками на високому рівні. Зокрема, у межах створення медичного кластеру на базі закладу відкрилися нові високоспеціалізовані відділення:

Крім того, запрацював денний стаціонар за адресою вул. Волинська, 40.

Для комплексного обслуговування функціонують два поліклінічні відділення, де приймають вузькопрофільні спеціалісти:

У корпусі по вул. Руській, 47 ви можете пройти комплексний профілактичний медичний огляд та отримати необхідні медичні довідки.

Продовжимо роботу й удосконалення в одному з пріоритетних напрямків медичної допомоги в Україні – реабілітації. На базі корпусу №3 по вул. Волинській, 40 заплановано реконструкцію двох поверхів для відкриття сучасного реабілітаційного відділення для військовослужбовців на 46 ліжко-місць за новітніми стандартами, – зазначили у лікарні.

Завдяки розширенню переліку послуг вдалося не лише зберегти всі робочі місця, але й поповнити колектив новими висококваліфікованими спеціалістами.

Створення такого багатопрофільного медичного кластеру дозволило нам максимально наблизити та зробити доступнішими для тернополян якісні медичні послуги. Концентрація різних напрямків забезпечує комплексний підхід до лікування та своєчасну допомогу, – додали у медзакладі.

До слова, Тернопільська міська комунальна лікарня №2 стала кластерним медзакладом. Це дозволить залучати більше коштів з державного бюджету на закупівлю дороговартісного високоточного медичного обладнання та модернізацію інфраструктури. Водночас пацієнти отримають покращені медичні послуги. 

Більше: Тернопільська міська лікарня №2 стала кластерною: які послуги можна отримати

Exit mobile version