Випускник з Тернополя склав три предмети НМТ на максимальні бали

Учень Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. N 27 імені В. Гурняка склав три предмети національного мультипредметного тесту на 600 балів. Також ще одна випускниця школи склала англійську мову на максимальний бал. Про це пише Файне місто з посиланням на Фейсбук-сторінку освітнього закладу.

Як йдеться у повідомленні, Романів Роман – учень 11-Б класу. Цьогоріч він встановив рекорд, набравши 600 балів із трьох предметів: з математики (учителька Ільчук Л.М.), з історії України (учителька Лесечко О.В.), з хімії (учителька Солтис Н.С.).

Високий результат Романа – не випадковість, адже брав участь в олімпіадах з математики, систематично готувався до уроків, займався самоосвітою. Під час складання НМТ неабияк допомогло вміння керувати емоціями та здатність зосередитися в складних ситуаціях, – зазначають у школі.
Фото: Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ стN 27 ім В Гурняка

Також Наталія Фащевська, учениця 11-А класу, здобула найвищий результат 200 балів з англійської мови (учителька Сніжок Л.М.).

Велика віра у власні сили в поєднанні із наполегливістю, цілеспрямованістю, бажанням удосконалюватися, високою ефективністю навчання привели Наталю до успіху, – додали у дописі.
Фото: Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ стN 27 ім В Гурняка

Щиро вітаємо випускників із високими досягненнями! Нехай здобуті знання сприятимуть реалізації планів та підкоренню нових вершин!

Читайте також: Для студентів-аспірантів проведуть тестування

Exit mobile version