Понад 100 000 гривень втратила жителька Тернополя, повіривши у легкий заробіток в інтернеті

Фото:

Фото: мережа Інтернет

Тернополянка стала жертвою невідомих осіб, які обіцяли їй легкий заробіток, проте обдурили. Жінка звернулась до поліції. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Зі слів заявниці в телеграм каналі вона знайшла оголошення про додатковий заробіток. Єдина умова – перераховувати власні гроші на вказані «роботодавцем» банківські картки і взамін отримувати суми з відсотками. Перші спроби були вдалі, тож жінка, увійшовши в азарт, перекинула на чотири чужі карти понад 100 тисяч гривень. Заробітків не отримала, втратила усі вкладення.

За фактом шахрайства дізнавачі Тернопільського районного управління поліції здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Правоохоронці вживають заходів, аби встановити та притягнути зловмисників до відповідальності, – зазначають у поліції.

Працівники поліції застерігають громадян не вестися на сумнівні пропозиції про «легкий» прибуток у соціальних мережах. У жодному разі не вводьте реквізити банківських карток та не надсилайте кошти на підозрілі чи невідомі рахунки.

Якщо ви постраждали від шахраїв, телефонуйте на спецлінію «102». Для оперативного надання допомоги від працівників Департаменту кіберполіції Національної поліції України звертайтесь за номером 0 (800)50-51-70.

Читайте також: У Тернополі горіла квартира: пожежники врятували жінку

Exit mobile version