Смачна підтримка фронту: як на Тернопільщині діє волонтерський штаб (Фото)

Фото: Файне місто

У селі Вищі Луб’янки, що на Збаражчині, вже близько двох років діє волонтерський штаб. Його заснували небайдужі жінки. Волонтерки готують різі страви, які згодом доставляють нашим воїнам на передову, пише Файне місто.

Волонтерський центр розпочав свою роботу в серпні 2022 року. З того часу кілька разів на тиждень там збираються жінки, щоб приготувати смачні гостинці для наших бійців. Зазвичай готують страви, якими можна швидко насититися: вареники, гречаники, піцу, голубці, рижаники, налисники з різними начинками, а також смачну випічку до чаю.

Фото: Файне місто

Засновниця волонтерської ініціативи Оксана Яремишин зазначає, що односельці активно долучаються до благої справи. Хтось приносить продукти харчування, а хтось сам стає до роботи, щоб допомогти з приготуванням їжі.

Фото: Файне місто

Волонтерство – це не якесь меценатство, це спосіб життя”, – переконана Ольга Перчишин, одна з волонтерок. – Якщо людина тим не живе, якщо вона не розуміє, що волонтерити дуже важливо, то вона того не буде робити і такої людини нема серед нас.
Фото: Файне місто

Створення таких волонтерських штабів сьогодні надзвичайно важливе, адже чим більше ми допомагаємо нашим військовим, тим легше їм боронити нашу державу від ворогів. Міцний тил – це запорука успіху на фронті.

Читайте також: У Зарваниці 13-14 липня відбудеться загальноукраїнська проща

Exit mobile version