Алею Слави та Памʼяті полеглим Героям оновили у громаді на Тернопільщині (Фото)

Фото: Борсуківська сільська рада

У Борсуківській громаді на Тернопільщині оновили Алею Слави та Памʼяті полеглим Героям за волю та свободу України у війні проти російських окупантів. Там увіковічнили імена ще 8 захисників. Про це пише Файне місто з посиланням на Борсуківську сільську раду.

Як йдеться у повідомленні, 18 памʼяток із світлинами полеглих воїнів із Борсуківської громади з осені 2023 року щоденно нагадували про ціну кожної хвилини нашого життя. На жаль, ряди вбитих на полі бою воїнів поповнили:

Фото: Борсуківська сільська рада

Священники освятили памʼятні світлини та згадали наших воїнів у молитві. Пам’ять захисників вшанували хвилиною мовчання та виконанням Державного Гімну України.

Фото: Борсуківська сільська рада

Імена наших Героїв уже викарбувані не лише на Алеї Слави, а й у серцях сучасного та майбутніх поколінь. Болить дуже, що Алея поповнюється новими світлинами, за якими невимовне горе, розпач та пекельний біль їх сімей та рідних. Ціною життя воїнів ми маємо можливість жити та стояти на вільній землі. Низький уклін рідним та родинам загиблих, – звернувся сільський голова Роман Кухарський.

Вічна пам’ять воїнам! Слава Україні! Слава українським захисникам!

Читайте також: Всеукраїнська проща родин загиблих воїнів відбудеться на Тернопільщині

Фото: Борсуківська сільська рада
Exit mobile version