Водій виїхав на зустрічну і опинився у реанімації: деталі ДТП неподалік Зборова (Фото)

Фото: Головне управління ДСНС України у Тернопільській області

На Тернопільщині перекинулась вантажівка. В автомобілі застрягли водій і пасажирка. На місце події виїжджали рятувальники. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС у Тернопільській області.

За даними управління, автопригода сталася 25 червня близько 21 години на автодорозі М-09 біля Зборова. На узбіччя перекинувся вантажний автомобіль «Mercedes Benz» з причепом контейнерного типу.

Фото: Головне управління ДСНС України у Тернопільській області

Рятувальники деблокували водія та пасажирку транспортного засобу. Потерпілих передали медикам.

Також надзвичайники вжили ряд заходів щодо зупинки витоку дизпалива з пошкодженого баку автомобіля та недопущення виникнення пожежі на місці події.

Фото: Головне управління ДСНС України у Тернопільській області

Як додали у поліції Тернопільської області, у ході перевірки з’ясувалося, що водій вантажівки Mersedes Benz Actros з напівпричепом, заповненим дизпаливом, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, злетів у кювет і після цього перекинувся.

Водія з тілесними ушкодженнями бригада екстреної медичної допомоги доправила до реанімаційного відділення. Травми отримала й пасажирка транспортного засобу, але вона від госпіталізації відмовилася. Працівники служби надзвичайних ситуацій зупинили витік дизпалива з пошкодженого бака автомобіля, – зазначили у поліції.

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини аварії встановлюють працівники поліції. Триває перевірка.

Читайте також: Тернопільські слідчі СБУ повідомили про підозру губернатору Тверської області рф

Exit mobile version