Вантажівка і легковик зіткнулися біля Тернополя: двоє дітей опинилися у хірургії (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині 24 червня сталися 4 ДТП. У результаті автопригод шість травмованих, серед яких троє дітей, потрапили до лікарень області. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними правоохоронців, на трасі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» близько 22-ї години зіткнулися автомобіль Ford Focus із вантажівкою DAF із напівпричепом Schmitz SCO, яка рухалася попереду. Медики госпіталізували двох дітей п’яти та десяти років до хірургічного відділення. Також з множинними тілесними ушкодженнями у лікарні опинилася 57-річна жінка.

До слова, того ж дня у Тернополі о 14:40 на вулиці Володимира Великого під колеса автомобіля Ford Focus потрапила 46-річна перехожа. Потерпіла знаходилася на нерегульованому пішохідному переході, коли її збила автівка. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Фото: поліція Тернопільщини

Також з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапила до лікарні 73-річна жителька Чорткова. Вона, керуючи велосипедом, потрапила під колеса автомобіля Toyota RAV4. Аварія трапилася в районному центрі близько 14:26. Водійка позашляховика здійснила наїзд на двоколісний транспортний засіб, який рухався у попутному напрямку. Обставини та винуватців даної ДТП встановлюють слідчі поліції.

Фото: поліція Тернопільщини

Про травмованого 16-річного юнака о 23:30 на спецлінію Лановецького відділення поліції повідомив черговий лікар дитячої лікарні. Він заявив, що потерпілий потрапив у аварію. У ході перевірки з’ясувалося, що неповнолітній житель Лановецької територіальної громади, керуючи мотоциклом Mustang MT-150 не впорався з керуванням, впав на асфальт та отримав численні травми.

Фото: поліція Тернопільщини

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. За даними фактами тривають розслідування відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. 

Читайте також: На Тернопільщині родичка обікрала пенсіонера

Exit mobile version