Жителю Тернопільщини за хабарництво загрожує до восьми років ув’язнення (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

65-річний чортківчанин за 8 000 гривень обіцяв повпливати на працівників Сервісного центру МВС. Чоловік мав допомогти в складанні практичного іспиту та отриманні посвідчення водія. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Як стало відомо, зловмисник, працюючи директор навчального закладу, підшуковував людей, котрим за гроші обіцяв вплинути на посадових осіб територіального Сервісного центру. З метою сприяння у складанні практичного іспиту з водіння для подальшого отримання посвідчення водія. Він запевняв, що легко домовиться про здачу, оскільки сам у минулому очолював одне з районних МРЕВ ДАІ та нібито досі має надійні зв’язки у ТСЦ.

Фото: національна поліція

Затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час отримання ним неправомірної вигоди в розмірі 8000 гривень, – йдеться у повідомленні.

Чортківська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Зловмисникові оголошено підозру. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Читайте також: У Тернополі з 24 по 28 червня відбудуться спортивні заходи

Exit mobile version