Понад 100 000 гривень вкрали у жительки Тернопільщини

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

37-річна жителька Збаража відгукнулася на оголошення про додатковий заробіток в інтернеті й втратила понад 100 000 гривень. Як виявилося, вона стала жертвою шахрая. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Жінка розповіла правоохоронцям, що в одній із соціальних мереж їй надійшло сповіщення про віддалену роботу. Основне завдання – переглядати відео у медійному застосунку. Деякий час потерпіла переписувалася з невідомим, який обіцяв чималі прибутки. Водночас співрозмовник запевнив, якщо жінка вкладе свої кошти на депозит, то винагорода зростатиме.

Заявниця погодилася і кількома платежами перевела на рахунок більше ніж 100 000 гривень. Бажаних грошей вона так і не отримала, а «роботодавець» перестав виходити на зв’язок. 

За фактом шахрайства слідчі Збаразького відділення поліції здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Правоохоронці вживають заходів, аби встановити та притягнути зловмисників до відповідальності.

До слова, на Тернопільщині зловили шахрайку, яка виманювала гроші у людей. Жінка обіцяла людям працевлаштування за кордоном, брала за це кошти, а потім зникала.

Більше: На Тернопільщині зловили шахрайку, яка виманювала сотні тисяч гривень у людей 

Exit mobile version