Жителька Тернопільщини відзначила свій 100-літній ювілей

Фото: Теребовлянська міська рада

Жителька с. Долина Теребовлянської громади Пелагія Іванівна Козачок днями відзначила свій сотий день народження. Привітати ювілярку зі святом прийшли рідні, близькі, а також представники місцевого самоврядування. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Теребовлянську міську раду.

Від імені усієї громади ми зичимо ювілярці миру, добробуту, здоров’я та злагоди у родині. Бажаємо відзначити ще не один ювілей і, звісно ж, разом із нами всіма відсвяткувати перемогу України, – сказав Теребовлянський міський голова Олег Продан.

Пелагія Козачок народилася 21 червня 1924 року – 100 років тому – у с. Завадка Риманівського повіту (сьогодні Польща). Ювілярка за 100 років свого життя пережила чимало: операцію «Вісла», під час якої у 1947 році переселена на Україну, важку працю у місцевому колгоспі, смерть чоловіка Костянтина у 2012 році.

Пані Пелагія – це приклад для нас, як треба жити. Вона віддано працювала все життя, приносила користь своїй громаді, – зазначила староста села Наталія Ковальська, яка долучилася до привітань.

Сьогодні жінка має двох дітей – сина і дочку, двоє внуків та три правнуки. Проживає із сином та невісткою. Хоч і не пересувається самостійно, проте на свій вік має ясний розум. Студія “Файне місто” бажає ювілярці здоров’я, спокою, любові від дітей та онуків.

Читайте також: Священник з Тернопільщини Олексій Філюк виховує трьох всиновлених дітей (Фото/Відео)

Exit mobile version