У тернопільській лікарні працює нове сучасне гінекологічне відділення

Фото: КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги»

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги з’явився новий напрямок надання медичної допомоги. Вже протягом чотирьох тижнів на базі закладу успішно функціонує новостворене сучасне гінекологічне відділення. Про це пише Файне місто з посиланням на Фейсбук-сторінку медзакладу.

Очолює відділення досвідчений лікар акушер-гінеколог, доктор медичних наук, доцент Олег Іщак, який має 15-річний стаж роботи у цій галузі. Разом з ним працює команда висококваліфікованих фахівців, готових цілодобово надавати ургентну та планову гінекологічну допомогу.

У відділенні сформована команда високопрофесійних лікарів, які регулярно підвищують свої навички та не поступаються європейським колегам, –зазначив Олег Іщак.
Фото: КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги»

Для розміщення пацієнток облаштовано 25 ліжко-місць у комфортних палатах із необхідними зручностями.
Для хірургічного лікування функціонують мала та велика операційні, оснащені новітнім обладнанням для проведення сучасних оперативних втручань з малоінвазивними технологіями. А також кабінет естетичної гінекології, кольпоскопії та ультразвукової діагностики.

Фото: КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги»

Сучасна медицина, інноваційні методи лікування, прогресивні терапевтичні підходи – все це спрямоване на одне – повернути пацієнткам радість повноцінного життя. Фахова медична допомога буде надаватись з використанням передових методик і сертифікованого обладнання. Ми докладемо всіх зусиль, щоб допомогти жінкам зберегти та відновити здоров’я і повернути якість життя, – наголошує Олег Іщак.

Широке використання малоінвазивних технологій дозволяє пришвидшити реабілітацію, поліпшити якість життя пацієнток, а консервативні підходи допомагають зцілитися без оперативних втручань.

Фото: КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги»

Відкриття нових відділень у лікарні швидкої допомоги дозволяє надавати пацієнтам якісну комплексну медичну допомогу на найвищому рівні – ось до чого ми прагнемо та наполегливо працюємо щодня.

Читайте також: У Тернополі медики виходили крихітне немовля

Exit mobile version