У стані наркотичного сп’яніння та з згортками невідомої речовини: патрульні Тернопільщини зупинили авто (Фото)

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

Патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у пасажирів та водія автівки, до того ж керманич перебував з ознаками сп’яніння. Про це пише Файне місто з посиланням на Патрульну поліцію Тернопільської області.

Поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування з керманичем, у останнього патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Проте пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку громадянин категорично відмовився.

Крім того, водій помітно нервував, тож патрульні провели поверхневу перевірку. Як наслідок, у чоловіка виявили два згортки з невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною.

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

В салоні автомобіля знаходилися 19-річний та 22-річний пасажири, поведінка яких викликали підозру у поліцейський. Як виявилося — недаремно. Громадяни також мали при собі, ймовірно, заборонені речовини, – зазначає патрульна поліції.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин події. А на водія склали адміністративні матеріали:

Читайте також: Спортивне свято “Олімпійський день” відбудеться у Тернополі

Exit mobile version